0
0,00  0 tuotetta

Ostoskori on tyhjä.

Ehdot

VERKKOKAUPAN TOIMITUSEHDOT

YRITYS

Kunnasranta Tarmo 1393137-3 (jäljempänä verkkokauppa) myy tuotteita yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

VERKKOKAUPAN YHTEYSTIEDOT

Aronsalmen lomamökit, Kunnasranta Tarmo

Juusolantie 12

75530 Nurmes

puh. 040 075 5374

aronsalmen.lomamokit@co.inet.fi

 

Maksaminen

 

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

 

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Alisa Lasku ja Alisa Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

OP Lasku - Joustava tapa maksaa verkko-ostokset. Kaikkien pankkien asiakkaille. OP Laskulla voit tehdä enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa laskun useampaan maksuerään. Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa, joten pysyt helposti perillä rahan käytöstä. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa. Saat laskut kätevästi sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme näet tietoja OP Laskun käytöstäsi ja tekemiesi ostosten summan. Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset. Lisätietoja OP Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/paivittaiset/maksaminen/op-lasku

Alisa Lasku on joustava ja turvallinen maksutapa. Maksutapa sopii kaikille yli 20-vuotiaille kuluttajille kaiken tyyppisiin ostoksiin. Halutessasi voit jakaa laskun pienempiin osiin ja maksaa takaisin jopa 60 erässä. Lisätietoja Alisa Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.alisapankki.fi/

Alisa Yrityslasku on joustava ja turvallinen maksutapa yrityksille. Maksutapa sopii kaikille suomalaisille yrityksille yhtiömuodosta riippumatta. Ostajan osto-oikeus varmennetaan kokonaan digitaalisesti ja ostotapahtuma vie vain muutaman minuutin. Yritys voi itse valita sopivan maksuajan kolmesta eri vaihtoehdosta: 14 päivää, 30 päivää tai 60 päivää. Lisätietoja Alisa Yrityslaskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.alisapankki.fi/

 

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)

Sähköposti: helpdesk@vismapay.com

Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-16)

Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

 

Tilauksen peruuttaminen, virhevastuu ja reklamaatiot

Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

 

ARONSALMEN LOMAMÖKKIEN YLEISET EHDOT

-          Aronsalmen lomamökkien hinnat ovat arvonlisäverollisia.

-          Kohteidemme hinnoittelu on kausiluontoista. Hinnat vaihtelevat ajankohdan mukaan.

-          Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta

-          Kohteiden välittäminen kolmannelle osapuolelle ilman Aronsalmen lomamökkien lupaa on kielletty.

-          Aronsalmen lomamökeillä on oikeus käyttää ja luovuttaa rekisteröityjä osoitetietoja suoramainontaan, etämyyntiin ja muuhun suoramarkkinointiin sekä markkina- ja mielipidetutkimuksiin, ellei asiakas tätä kiellä. Kiellon voi tehdä ehdoissa mainittuihin yhteystietoihin.

-          Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin.

-          Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan täytyy ennen tilaustaan tutustua toimitusehtoihimme.

 

ARONSALMEN LOMAMÖKKIEN VARAUS- JA VUOKRAUSEHDOT

  1. VARAAMINEN

Ennen varaamista asiakkaan tulee tutustua Aronsalmen lomamökkien voimassa oleviin vuokraus- ja sopimusehtoihin sekä kohteen tietoihin ja kuvaukseen. Varaus on sitova sen jälkeen, kun tilaus-/maksuvahvistus on lähetetty asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Maksaessaan maksun asiakas hyväksyy Aronsalmen lomamökkien vuokraus- ja sopimusehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä. Asiakas maksaa valitsemallaan maksutavalla sen maksuehtoja noudattaen. Jos varaus ei järjestelmän kautta onnistu, tulee asiakkaan olla viipymättä yhteydessä Aronsalmen lomamökkeihin puhelimitse tai sähköpostilla tarkistaakseen, että kohde on edelleen vapaana.

 

2 MAKSAMINEN

2.1 Verkkopankilla tai luottokortilla maksaminen varauksen yhteydessä

Aronsalmen lomamökkien majoituksen ja lisäpalveluiden maksaminen on mahdollista luotettavien ja turvallisten maksunvälitystahojen kautta verkkopankeissa ja eri maksukorteilla. Verkkomaksamisesta on kerrottu tarkemmin ylempänä verkkokaupan toimitusehdoissa.

 

2.2 Laskulla maksaminen

Jos vuokrausajankohtaan on kauemmin kuin 28 vuorokautta, voi asiakas tehdä varauksen myös suoraan sähköpostitse ja valita maksutavaksi laskun. Asiakkaan tulee maksaa tällöin varauksestaan varausmaksu. Varausmaksun suuruus on 20 % vuokran hinnasta. Loppuosa vuokrasta erääntyy maksettavaksi 28 päivää ennen varauksen alkamista. Asiakas voi myös maksaa varauksen kokonaisuudessaan heti. Laskut lähetetään sähköpostitse. Yritysasiakkaille on mahdollista lähettää myös verkkolasku.

Kaikki laskuun liittyvät huomautukset on ilmoitettava 8 vuorokauden sisällä laskun päiväyksestä. Lasku maksetaan SEPA-maksuna (IBAN-tilinumero ja pankin BIC-koodi) laskussa olevaa viitenumeroa käyttäen.

Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun (20 % lomakohteen vuokrahinnasta) eräpäivään mennessä tai ennakkomaksun ja loppusuorituksen yhdellä kertaa.

Mikäli varauksen alkuun on 28 vuorokautta tai vähemmän, maksetaan koko vuokrasumma varauksen jälkeen kahden viikon maksuajalla.

Mikäli asiakas ei hoida maksuja ajallaan, Aronsalmen lomamökit voi peruuttaa varauksen ilman erillistä ilmoitusta. Vuokraus ei toteudu, jollei vuokraa ole maksettu ennen saapumisajankohtaa.

 

  1. VARAUKSEN PERUUTTAMINEN JA MUUTOKSET

Mökkivuokrauksen peruutus ja muutokset on tehtävä viipymättä kirjallisesti sähköpostitse osoitteeseen aronsalmen.lomamokit@co.inet.fi. Asiakkaan peruuttaessa varauksen peruutuspäiväksi katsotaan se päivä, jolloin Aronsalmen lomamökit on saanut tiedon peruutuksesta. Asiakas on itse vastuussa siitä, että peruutus lähetetään riittävän ajoissa.

Peruutus aikaisemmin kuin 28 vuorokautta ennen: peritään varauksesta toimituskuluina 35 € (sisältäen 24 % alv).

Peruutus myöhemmin kuin 28 vuorokautta ennen mutta vähintään 14 vuorokautta ennen: pidätetään 20 % vuokrasta.

Peruutus myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen: Pidätetään koko vuokrasumma. Mikäli asiakkaan yhteistaloudessa on sairas-, onnettomuus- tai kuolemantapaus, voidaan palauttaa asiakkaan maksama summa 20 % summasta lukuun ottamatta, vaikka peruutus tapahtuisi myöhemmin kuin 14 vrk ennen loman alkua. Peruutuksesta on ilmoitettava viipymättä, ja peruutuksen syy on osoitettava luotettavalla tavalla. Loman aikana tehdystä peruutuksesta summaa ei korvata.

Varauksen siirtäminen on mahdollista. Varauksen siirrossa ei ole mahdollista vaihtaa kohdetta, ja siirto tulee tehdä viimeistään 28 vrk ennen alkuperäisen varauksen alkua. Siirretyn varauksen peruutuksesta peritään aina koko vuokrahinta riippumatta peruutusajankohdasta.

 

  1. OMISTAJAN OIKEUS PERUUTTAA VARAUS

Aronsalmen lomamökkien omistajalla on oikeus peruuttaa varaus, jos kyseessä on ylivoimainen, ennalta arvaamaton ja omistajasta riippumaton tapahtuma. Tällöin asiakas saa maksamansa summan kokonaisuudessaan takaisin. Edellä mainituista syistä tapahtuneesta peruutuksesta asiakkaalle muita mahdollisia syntyneitä kuluja ei korvata.

Omistajalla on oikeus perua tai keskeyttää varausjakso sekä tarvittaessa kutsua paikalle virkavalta, mikäli asiakas rikkoo sopimusehtoja (esim. henkilömäärä kohteessa), aiheuttaa toistuvasti häiriötä muille vuokralaisille/naapureille tai harjoittaa laitonta toimintaa alueella. Vuokraajalle ei tällöin palauteta maksettua summaa.

 

  1. KOHTEESEEN SAAPUMINEN, POISTUMINEN JA AVAIN

Kohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivänä alkaen klo 16.00 ja lähtöpäivänä klo 12.00 asti.

Avaimet voi noutaa osoitteesta Juusolantie 2, 75530 Nurmes.

 

  1. OLESKELU KOHTEESSA

Kohteessa ei saa yöpyä kohteen enimmäishenkilömäärää useampi henkilö. Telttailu, matkailuvaunun tai -auton käyttö ja paljukärryn käyttö on alueella kielletty.

Kalusteet, patjat, peitot, tyynyt, keitto- ja ruokailuastiat, ruokailuvälineet, lämmitys ja sähköt kuuluvat loman vuokraan.

Vuokrahintaan eivät sisälly vuodevaatteet, käsi- ja kylpypyyhkeet eikä wc- ja talouspaperit. Asiakas voi tuoda mukanaan omat käsi- ja kylpypyyhkeet, tyynyliinat, lakanat ja pussilakanat tai voi halutessaan vuokrata niitä hinnastossa ilmoitettuun hintaan.

Asiakkaiden edellytetään käyttävän vuodevaatteita vuoteissa. Jos omia vuodevaatteita ei ole käytetty, perimme päiväpeittojen, peittojen ja/tai tyynyjen puhdistuskulut.

Loppusiivous ei kuulu vuokrahintaan, vaan se voidaan tilata varattaessa tai suorittaa itse. Asiakas huolehtii itse huvilan siivouksesta vuokrauksen aikana.

Jos loppusiivousta ei ole tilattu, tulee asiakkaan siivota huvila sellaiseen kuntoon kuin se oli huvilalle saavuttaessa:

-          roskien vienti (huom. kierrätä pullot, tölkit, muovi, pahvi, lasi ja metalli)

-          kalusteiden ja tavaroiden paikoilleen laittaminen ehjinä

-          astioiden pesu, myös tiskikoneen tyhjennys

-          mattojen ravistelu tai imurointi

-          lattiat tulee olla imuroitu ja pyyhitty nihkeällä mopilla

-          kaikkien tasojen pyyhkiminen puhtaiksi ja tahrattomiksi

-          mahdolliset eritteet tulee poistaa kaikilta pinnoilta, ja pinnat tulee puhdistaa

-          wc-istuimet, lavuaarit, sauna- ja kylpytilat tulee olla pestyt

 

Vaikka loppusiivous olisi tilattu, edellytetään kohteen olevan normaalin asumisen jäljiltä,

eli vähintään alla olevat toimet suoritettuina:

-          roskien vienti (huom. kierrätä pullot, tölkit, muovi, pahvi, lasi ja metalli)

-          kalusteiden ja tavaroiden paikoilleen laittaminen ehjinä

-          kaikkien mahdollisten eritteiden ja tahrojen poisto ja pinnan puhdistus

-          astioiden pesu, myös tiskikoneen tyhjennys

Jos asiakas ei ole suorittanut yllä olevia tehtäviä, ylimääräisestä siivouksesta Aronsalmen mökit perii 55 € / tunti.

Kohde on siivottu ja tarkistettu yrityksen puolesta ennen oleskeluanne kohteessa. Jos kuitenkin huomaatte puutteita tai epäkohtia kohteessa, ilmoittakaa niistä välittömästi niiden ilmaannuttua suoraan yhtiölle. Vuokrausajankohdan jälkeen vuokralainen menettää oikeutensa mahdollisiin epäkohdista johtuneisiin hyvityksiin.

 

  1. VAHINKOJEN KORVAUKSET

Käytä kiinteistössä olevia laitteita vain niiden alkuperäiseen käyttötarkoitukseen, ja pidä kiinteistö ja kalusteet ehjinä ja järjestyksessä.

Vahingot

Vuokralainen on velvollinen korvaamaan kohteelle tai sen irtaimistolle tahallisesti tai tahattomasti mahdollisesti aiheuttamansa vahingot. Aiheutuneesta vahingosta on ilmoitettava välittömästi yritykselle.

  1. VALITUKSET

Kaikki kohteeseen liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava viipymättä niiden aiheen ilmaannuttua ja vuokrauksen aikana suoraan kohteen omistajalle. Vuokrausajankohdan jälkeen tehdyt vaateet eivät oikeuta hyvityksiin.

 

  1. MUUTA HUOMIOITAVAA

Aronsalmen lomamökit ei ole vastuussa onnettomuuksista, loukkaantumisista tai sairastumisista, jotka sattuvat Aronsalmen lomamökkien kiinteistössä tai tontilla.

Aronsalmen lomamökit ei vastaa vuokralaisen kadonneesta henkilökohtaisesta omaisuudesta. Maksaessaan vuokran vuokralainen hyväksyy nämä vuokraus- ja sopimusehdot, ottaa vastuun sekä tiedostaa vahinkojen mahdollisuudet, jotka huvilan ja tontin käytöstä mahdollisesti itselleen tai kutsumilleen vieraille koituvat.

Suosittelemme kaikille vapaa-ajan tapaturmavakuutusta.

Vuokralainen sallii Aronsalmen lomamökkien omistajan tai mökin huoltajan pääsyn kiinteistöön huolto- tai tarkistustehtävissä. Omistaja tai huoltaja harjoittaa tätä oikeuttaan kohtuuden nimissä.

Kohteissamme tupakointi on ehdottomasti kielletty sisätiloissa. Mikäli loma-asunnossa on tupakoitu sisätiloissa, veloitamme siitä maksun 1000 €. Tupakointi on sallittu vain lomakohteen ulkopuolella siihen varatuilla paikoilla. Käytäthän tuhkakuppia!

Tutustu saapuessasi mökkikansioomme tulisijojen käytöstä. Aronsalmen lomamökit tarjoaa polttopuut tulisijojen käyttöön. Tulen teko maastoon on kielletty.

Uiminen tapahtuu omalla vastuulla. Aikuisten on valvottava lapsia koko ajan heidän uidessaan vesistössä.

Kiinteistö on liitetty kunnalliseen vesijohtoverkkoon, ja vesijohtovesi on juomakelpoista. Lämmin vesi tulee varaajasta. Suurella joukolla saunoessa ja lämmintä vettä käyttäessäsi huomioi tämä, jotta lämmin vesi riittää kaikille saunojille.

Wc:ssä laita intiimihygieniatarvikkeet ja talouspaperi roska-astiaan.

Aronsalmen lomamökit ei ole vastuussa myrskyn tai muiden luonnon olosuhteiden aiheuttamista haitoista ja vahingoista. Emme korvaa huonojen tieolosuhteiden aiheuttamaa haittaa.

 

PIDÄTÄMME OIKEUDEN NÄIDEN EHTOJEN MUUTTAMISEEN.

envelopecartsmartphone